De praktijk

In onze praktijk werkt orthodontist Frank van Monsjou samen met orthodontist Raha Farhanghi.

Frank van Monsjou studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn tandartsdiploma heeft hij ruim vier jaar als tandarts gewerkt in Londen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in orthodontie middels de fulltime opleiding tot orthodontist aan het Royal Dental College in Denemarken. Deze opleiding rondde hij af in 1998. Inmiddels werkt hij al meer dan 15 jaar als orthodontist en is derhalve een zeer ervaren orthodontist voor zowel kinderen als volwassenen.

Frank van Monsjou is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 19031448402 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Raha Farhanghi is na een 6-jarige tandartsen-opleiding afgestudeerd als tandarts aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam). Hierna heeft zij een tijdje als tandarts gewerkt en vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd tot orthodontist door het volgen van de 4-jarige fulltime opleiding wederom aan de ACTA. 

Voor Raha is een succesvolle orthodontische behandeling niet alleen het eindresultaat, maar bovenal de weg daar naartoe. Ze streeft ernaar dit samen met het hele team op een vrolijke, positieve en professionele manier te bereiken. Het is voor haar belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen als zij in de praktijk zijn.

Raha Farhanghi is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 19917855102 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Frank van Monsjou
Raha Farhangi