De praktijk

In onze praktijk werkt orthodontist Frank van Monsjou samen met orthodontist Burcu Aydin.

Frank van Monsjou studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van

Frank van Monsjou

zijn tandartsdiploma heeft hij ruim vier jaar als tandarts gewerkt in Londen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in orthodontie middels de fulltime opleiding tot orthodontist aan het Royal Dental College in Denemarken. Deze opleiding rondde hij af in 1998. Inmiddels werkt hij al meer dan 20 jaar als orthodontist en is hij de meest ervaren orthodontist in Hoorn. Frank van Monsjou beheerst diverse behandeltechnieken waaronder het werken met onzichtbare beugels zoals invisalign.

Frank van Monsjou is ingeschreven in het BIG-register tandheelkunde onder nummer 19031448402 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Burcu Aydin

Burcu Aydin is, na haar tandartsenopleiding in Turkije afgerond te hebben, afgestudeerd als orthodontist in Turkije. Ze is gepromoveerd op de klinische effectiviteit van de verschillende soorten orthodontische draden. Alle opleidingen zijn erkende opleidingen in Nederland. Burcu is werkzaam in verschilende orthodontiepraktijken en is verbonden als docent-onderzoeker aan het ACTA.

Burcu Aydin is ingeschreven in het BIG-register tandheelkunde onder nummer 09922302102.